



GRAND PRIX OF INDIANAPOLIS (IMS ROAD COURSE) SCHEDULE (V2) MAY 10 -11, 2024

WEDNESDAY, MAY 8, 2024

8:30 AM -		SERIES TEAMS LOAD-IN
8:30 AM -	1:00 PM	REGISTRATION OPEN – IMS ADMIN BUILDING
1:00 PM -	5:00 PM	TECH OPEN
1:00 PM -		CREW CHIEF MEETING – TECH TRAILER
4:00 PM -	5:00 PM	TRACK WALK - GOLF CARTS, TUGGERS OR WALKING ONLY!
		TWO WHEELED VEHICLES ARE NOT ALLOWED.

THURSDAY, MAY 9, 2024

8:00 AM -	6:30 PM	TECH OPEN (CLOSED FROM 11:00 AM - 12:00 PM)
10:00 AM -	4:00 PM	REGISTRATION OPEN – IMS ADMIN BUILDING
10:30 AM -	11:00 AM	IMS VIP RIDES
11:00 AM -		USF PRO 2000 & USF2000 DRIVERS MEETING – EAST CHALET # 7
12:00 PM -	1:00 PM	USF2000 TEST 1 (45 MINUTES MAX GREEN)
1:10 PM -	2:10 PM	USF PRO 2000 TEST 1 (45 MINUTES MAX GREEN)
2:20 PM -	3:20 PM	USF2000 TEST 2 (45 MINUTES MAX GREEN)
3:30 PM -	4:30 PM	USF PRO 2000 TEST 2 (45 MINUTES MAX GREEN)
5:10 PM -	5:40 PM	USF2000 PRACTICE
5:50 PM -	6:20 PM	USF PRO 2000 PRACTICE

TECH OPEN (CLOSED FROM 11:00 AM - 12:00 PM)

FRIDAY, MAY 10, 2024

7:00 AM - 4:30 PM

7:00 AM -	3:00 PM	REGISTRATION OPEN – IMS ADMIN BUILDING
7:55 AM -	8:25 AM	USF2000 QUALIFYING (20 MINUTES MAX GREEN)
8:40 AM -	9:10 AM	USF PRO 2000 QUALIFYING (20 MINUTES MAX GREEN)
9:30 AM -	10:45 AM	INDYCAR PRACTICE 1
11:05 AM -	11:55 AM	INDY NXT PRACTICE
11:30 AM -	12:15 PM	INDYCAR AUTOGRAPH SESSION – IMS MIDWAY
12:10 PM -	12:50 PM	USF2000 RACE 1 (15 LAPS OR 40 MIN)
12:45 PM -	1:15 PM	INDY NXT AUTOGRAPH SESSION – IMS MIDWAY
1:10 PM -	2:10 PM	INDYCAR PRACTICE 2
1:30 PM -	1:50 PM	USF PRO 2000 AUTOGRAPH SESSION – LOCATION TBD
2:00 PM -	2:20 PM	USF2000 AUTOGRAPH SESSION – LOCATION TBD
2:30 PM -	3:00 PM	INDY NXT QUALIFYING
3:15 PM -	4:00 PM	USF PRO 2000 RACE 1 (25 LAPS OR 45 MIN)
4:20 PM -	5:50 PM	INDYCAR QUALIFYING
6:20 PM -	7:15 PM	INDY NXT RACE 1 (35 LAPS OR 55 MIN)







SATURDAY, MAY 11, 2024

6:30 AM -	1:30 PM	TECH OPEN (CLOSED FROM 1:00 PM - 2:00 PM)
7:00 AM -	11:30 AM	REGISTRATION OPEN - IMS ADMIN BUILDING
7:55 AM -	8:40 AM	USF PRO 2000 RACE 2 (25 LAPS OR 45 MIN)
8:55 AM -	9:35 AM	USF2000 RACE 2 (15 LAPS OR 40 MIN)
9:50 AM -	10:50 AM	TWO SEATER & EVENT CAR RIDES
11:15 AM -	11:45 AM	INDYCAR WARM-UP
12:00 PM -	12:45 PM	USF PRO 2000 RACE 3 (25 LAPS OR 45 MIN)
1:10 PM -	2:05 PM	INDY NXT RACE 2 (35 LAPS OR 55 MINS)
3:45 PM -		INDYCAR RACE (85 LAPS)

SERIES LISTING:

VP RACING GRAND PRIX OF INDIANAPOLIS (USF PRO 2000) CONTINENTAL TIRE GRAND PRIX OF INDIANAPOLIS (USF2000) NTT INDYCAR SERIES INDY NXT

MEDICAL INFORMATION:

INFIELD CARE CENTER (MINOR INJURIES): 5TH AND HULMAN, IU HEALTH INFIELD MEDICAL CENTER HOSPITAL (MINOR INJURIES): IU HEALTH METHODIST HOSPITAL, 1701 N. SENATE AVE. HOSPITAL (TRAUMA & BURN CENTER): IU HEALTH METHODIST HOSPITAL, 1701 N. SENATE AVE.

MEETING INFORMATION:

DRIVERS MEETING:

USF PRO 2000 – THURSDAY AT 11:00 AM – EAST CHALET #7 USF2000 – THURSDAY AT 11:00 AM – EAST CHALET #7

CREW CHIEF: WEDNESDAY AT 1:00 PM – SERIES TECH TRAILER

